#6

25.06.2015
23:44

Vi trenger hverandre. Hvert sekund. Hvert minutt. Hver dag. Vi snakker ikke om følelser, for det er vanskelig. Vi gjemmer det inni oss, som gjør at vi ikke åpner oss.

I dine armer, føler jeg meg trygg. Føler meg hjelpeløs. Liten skapning, som trenger denne følelsen. Den følelsen du viser meg. Ikke la meg gå. Gå i ensomhet. Det er Deg. Verden min. Lykken min. Bekymringsløs smil. Oppfylt drøm. Største ønske, drøm. Det er Deg. Mitt alt.

Du holder meg her. Du tar meg opp til himmelen. Du drar meg ned. Du er alt. Bare Deg jeg kjenner utenat. Bare Deg jeg kan. Bare med Deg og om deg klarer jeg å drømme. Hører blod av ditt hjerte, jeg puster i rytmen av hjertet ditt, jeg savner bare ditt hjerte, men jeg har bare ett liv. Ett liv, men flere dødsfall. Døde idag. Døde  igår. Jeg dør i morgen og om ei uke. Jeg skal dø hver dag i kjærlighets navn.

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

zxcvb 18, Sandnes
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits